Две от най-големите легенди в историята на снукъра Рони О`Съливан и

...
Две от най-големите легенди в историята на снукъра Рони О`Съливан и
Коментари Харесай

Легендите на снукъра Рони О`Съливан и Джон Хигинс ще зарадват пловдивската публика днес

Две от най-големите митове в историята на снукъра Рони О`Съливан и Джон Хигинс ще играят шоу мач в пловдивската зала  " Колодрума " през днешния ден от 20:00ч. 
Прочетете още
Двамата имат общо 11 международни трофеи в снукъра - Рони е със 7, а Хигинс с 4. 

Ракетата и Хигинс идват за следващ път в България, само че за първи път двамата ще играят един против различен в показателен мач. 

Първото идване на Рони О`Съливан в Пловдив е през 2016-та година, когато в  " Колодрума " той загуби трагично от Марк Селби с 5:6 фрейма.

Ракетата игра и през идната година - 2017-та година в против един от най-големите си противници Стивън Хендри в зала " Колодрума " в Пловдив, само че загуби с 2:6 фрейма. 

Рони О`Съливан пристигна последно в България през ноември 2022-та година единствено няколко месеца, откакто беше станал международен първенец за рекордния 7-ми път. Тогава той се изправи против Джими Уайт в зала " Сила " в Пловдив и го победи с 5:3 фрейм.

Хигинс игра в Пловдив през 2018-та година, когато срещна Марк Уилямс. Двубоят беше страховит, тъй като двамата съумяха да създадат оптималния брейк от 147 точки по един път, а мачът приключи при 6:5 фрейма за Хигинс. 

Двамата се изправят в показателен мач и на следващия ден в от 20:00 часа в зала “Левски " в София. 

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и са на цена от 60 до 200 лв..

ВИП билетите от 200 лв. са 70 на брой за всеки от двата мача. Те включват среща с двамата играчи, фотография (от професионален фотограф на място) и подпис от Рони и Джон директно преди началото на самото събитие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР